Nunta ta


Pentru o nunta superba ai nevoie de un joc perfect!

Îti doresti o nunta perfecta din care sa nu lipseasca jocurile noastre traditionale ?

Noi va putem ajuta sa aveti o nunta reusita. Scopul nostru este de a va învata sa jucati fara emotii, oferindu-va, în functie de timpul de care dispuneti, sedinte particulare.

Ce ar trebui sa stii :
1. Ce presupune un curs particular de joc popular ?
- veti fi doar voi si maestrul coregraf în sala, care se va ocupa personal de voi.
2. Cât dureaza cursul?
- cursul este format din 5 sedinte private de 1h si 20 minute fiecare. Din experienta va putem spune ca 5 sedinte sunt suficiente pentru a face o impresie placuta, sa fiti multumiti si încântati de ceea ce stiti.
3. Ce jocuri alegem ?
- vom învata jocuri traditionale din Banat : hora, brâul, ardeleana, de doiul si sorocul. Nu va impunem o anumita coregrafie, o alegem de comun acord în functie de dorintele si posibilitatile voastre. La cerere putem aborda si jocuri din alte zone folclorice.
4. Când se desfasoara sedintele?
- se stabilesc de comun acord.
5. Cât costa cursul?
- costul pentru acest curs este de 450 lei/pereche. iar pentru fiecare sedinta suplimentara costul este de 80 lei/sedinta.

Pentru diverse show-uri, petreceri, nunti, botezuri, va putem pune la dispozitie grupul folcloric “Banatfolk”, prieten drag pentru buna dispozitie, în ideea de a va oferi un spectacol profesionist de buna calitate invitatilor vostri.