Teambuilding prin joc popular


Jocul popular românesc s-a întrepatruns întotdeauna cu viata colectivitatii si individului deoarece la fiecare ocazie care implica manifestarea unei stari afective, cântecul si dansul au ocupat un rol de prim ordin. Asemenea ocazii sunt zilele de sarbatoare, distractiile, târgurile, nedeile, sarbatorile legate de muncile agricole sau de pastorit, ceremoniile legate de munca si de fertilitatea pamântului si bineînteles evenimentele importante ale vietii: nasterea, logodna, casatoria si chiar moartea.

Jocul popular este un mod de comunicare spontana cu noi insine si cu ceilalti, este una dintre putinele experiente care pot angaja o persoana in totalitatea ei. Jocul popular implica emotie, pasiune, creativitate si care experimentat in grup, in acelasi ritm, este un instrument care ajuta la dezvoltarea increderii si a relatiilor interumane.

Dansul in grup scoate in evidenta importanta lucrului in echipa, dezvolta rabdarea, perseverenta, atentia, concentrarea si coordonarea grupului, valorificand in acelasi timp contributia fiecarui membru.
Programul fiecarui teambuilding este personalizat in functie de obiectivele pe care echipa si le propune.

Ce ar trebui sa stiti:
Locatia: - se stabileste de comun acord
Timp necesar: de la 1 zi ( 2 sedinte x 3 ore) pana la cateva zile
Numar de participanti: nelimitat

Va oferim posibilitatea de a alege zona folclorica pe care doriti sa o abordam, putem realiza o coregrafie care la final poate fi prezentata in cadrul unui minispectacol. Costumele populare necesare le punem noi la dispozitia participantilor.